Vi har en viktig uppgift

Joliv arbetar med digitalisering inom vård och omsorg. Det ger oss chansen att arbeta nytänkande och att göra stor skillnad för många människor.

Vi är alla olika - det är en av våra styrkor

Hos oss är Mångfald självklart då vi är övertygade om att olika perspektiv, tankar och idéer är en nyckel till att lösa vårdens och omsorgens utmaningar.

 

Vi tror att de bästa arbetsplatserna är de som arbetar för en inkluderande kultur där skillnader firas, där människor kan vara sig själva och känna sig hemma.

Många av oss som jobbar här på Joliv har en bakgrund inom vård och omsorg. Vi är distriktssköterskor, socionomer, undersköterskor, ambulanssjuksköterskor och lärare. Självklart är också många av oss tekniska experter med stenkoll på utveckling och drift av den senaste tekniken. 

Kombinationen av verksamhetskompetens och teknisk kompetens ger oss rätt förutsättningar för att omvandla tekniska möjligheter till nytta och glädje för vård- och omsorgstagare, medarbetare och för samhället.

Vi skapar rätt förutsättningar för god vård och omsorg.

2 100 000 hembesök per månad planeras, genomförs och dokumenteras med hjälp av mobil OMSORG

Kontakta oss

så berättar vi mer

Om Joliv

Joliv utvecklar och stödjer användning av innovativa IT-stöd för bättre vård och omsorg. Företaget grundades 1999 och har idag lösning för omsorg, hemsjukvård, primärvård och elevhälsovård. Vårt systerföretag Qurelia AB arbetar med kunskap och IT-stöd för kvalitetsuppföljning inom vård och omsorg.

Besöksadress: Kopparbergsvägen 6, 722 13 Västerås

Postadress: Kopparbergsvägen 8, 722 13

Fakturor skickas till faktura@joliv.se

021 470 89 00 | kundservice@joliv.se | www.joliv.se

  • Facebook Social Icon
  • Linkedin Social Ikon
  • Instagram Social Ikon