• Joliv

Vikten av att vara i verkligheten

Uppdaterad: 20 dec 2019

För oss är det oerhört viktigt att ha förståelse för våra kunders vardag och alla små och stora utmaningar de måste möta och hantera varje dag. Vi gör verksamhetssystem som ska underlätta vardagen för många människor och det är av yttersta vikt att det faktiskt fungerar på plats, att det är flexibelt och enkelt att använda. Vi är många på Joliv som har erfarenhet från vård- och omsorgsbranschen men vi vill såklart fortsätta förstå och hålla oss uppdaterade med hur det ser ut idag.


Boendet Tillberga Grannservice öppnade dörrarna för vår marknadsavdelning för att vi skulle få se hur de har det. Stort tack för det! Och ett extra stort tack till Kicki och Marina som visade oss runt och berättade om verksamheten. Hur fint det fungerar på många sätt men även sådant som kan förbättras.


Hör av dig till oss om du är nyfiken på Mobil Omsorg och hur din verksamhet kan bli tryggare, mer effektiv och


70 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Om Joliv

Joliv utvecklar och stödjer användning av innovativa IT-stöd för bättre vård och omsorg. Företaget grundades 1999 och har idag lösning för omsorg, hemsjukvård, primärvård och elevhälsovård. Vårt systerföretag Qurelia AB arbetar med kunskap och IT-stöd för kvalitetsuppföljning inom vård och omsorg.

Besöksadress: Kopparbergsvägen 6, 722 13 Västerås

Postadress: Kopparbergsvägen 8, 722 13

Fakturor skickas till faktura@joliv.se

040-662 20 10 | kundservice@joliv.se | www.joliv.se

  • Facebook Social Icon
  • Linkedin Social Ikon
  • Instagram Social Ikon